Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

 

 

Hogyan adja meg a karkötők méretét?

A méret miatt néhány esetben a kövek méretében kisebb eltérések lehetnek a képen láthatóhoz képest,

de a kövek összetétele nem változik.

XS: 17 cm

S: 18 cm

M: 19 cm

L: 20,5 cm

XL: 21,5 cm

XXL: 22,5 cm

 A méretet a megrendeléskor a megrendelőlapon tudja megadni.

 

 

 


 

  

Szeretne hetente hasznos segítséget kapni az Önt érdeklő témában?

Iratkozzon fel Hírlevelünkre, és emellett értesüljön legfrissebb akcióinkról!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

 

 


 

 

Szállítási díjaink:

Ajánlott küldemény  kis méretű (ékszerek részére) 650 Ft

GLS csomagpontra: 790 Ft

GLS futárszolgálattal házig 999 Ft

INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 25000 Ft felett

Utánvétes fizetés díja: 400 Ft

Banki utalásos fizetés díja: 0 Ft

Bankkártyás fizetés díja: 200 Ft

 

         

 

 


 

 

Nem találja a megfelelő ásvány ékszert a problémájára?

Szeretne egy KIZÁRÓLAG ÖNNEK készített EGYEDI ásvány karkötőt?

Rendelje meg kiválasztott ékszerét, egyedi programozással ITT!

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Kezdőlap » Ezoterikus, spirituális könyv » Lénárt Gitta Szivárvány szakácskönyv


        

Lénárt Gitta Szivárvány szakácskönyv

Készleten

 

Termékfigyelő
Cikkszám: 322
Oldalszám: 152
Kötés:: puha
Ennél a terméknél nem használható fel kedvezménykupon.
Megszerezhető pontok: 80 pont
Ár (nettó) : 2 286 Ft
Ár (bruttó) (5 %):
2 400 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.

A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni!

Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek)ről:


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: